Onze doelen voor 2017

Het jaar 2016 was voor Stichting on Wheels een moeilijk jaar. Vooral vanwege het verlies van vele dierbaren, waaronder onze zoon Jes. Toch hebben we ook doelen die we gesteld hebben kunnen waarmaken. Zo is in april de Big Dragon gedoopt, onze rondvaartboot. En de nieuwe camper werd gebouwd, welke in het voorjaar van 2017 beschikbaar komt. In 2017 bestaan we 20 jaar en maken we weer een nieuwe start. We hebben weer diverse doelen waarvoor we gaan sparen:

  • De nieuwe camper, die camper 1 gaat vervangen, is in het voorjaar helemaal klaar. Nu gaan we sparen voor een volgende nieuwe camper.
  • Voor de campers willen we graag elk jaar de inventaris vernieuwen, zoals nieuwe dekbedden, kussens, borden, glazen, pannen, etc.
  • De inventaris van de chalets willen we eens in de paar jaar vervangen.
  • Ook zijn we aan het kijken of er nog de mogelijkheid is om nog ergens een chalet neer te gaan zetten. Er is steeds meer vraag naar onze chalets, waardoor we nu mensen in de zomer helaas moet teleurstellen.

U kunt ons helpen met bovenstaande doelen door donateur te worden of een donatie over te maken aan IBAN is NL17 INGB 0000113301.

Rondvaartboot The Big Dragon

Geef een antwoord