Stichting On Wheels heeft drie aangepaste rolstoelbussen die u kunt huren. Alle bussen zijn voorzien van een automatische versnellingsbak en geschikt voor het vervoer van 9 personen. Ook passen in elke bus maximaal 4 rolstoelen. Bent u met een grotere groep? Dan kunt u ook twee bussen huren. Met de twee bussen gezamenlijk, kunt u 18 personen of 8 rolstoelen vervoeren.

Aangepast vervoer voor het hele gezin of een groep
Met onze rolstoelbussen heeft u aangepast vervoer voor het gehele gezin of voor een hele groep mensen in een rolstoel! Ideaal voor een excursie, een dagje uit of een (korte) vakantie. Meld bij het reserveren wel graag hoeveel personen in rolstoel en hoeveel begeleiders er mee gaan. Dan passen wij de inrichting van de bus daarop aan.

Ophaal- en terugbrengtijden
Als u voor één doordeweekse dag een rolstoelbus van ons huurt, dan kunt u deze op de betreffende dag ’s ochtends ophalen tussen 9:00 en 10:00 uur en dezelfde dag rond 17:30 uur terugbrengen. Bij het huren voor een hele week, bijvoorbeeld vrijdag tot vrijdag, dan geldt: ophalen op vrijdag tussen 09:00 en 10:00 uur en ook terugbrengen een week later op vrijdag tussen 09:00 en 10:00 uur. Wilt u de rolstoelbus later terug komen brengen, dan zijn wij genoodzaakt om hiervoor een extra bedrag in rekening te brengen. In principe is het niet mogelijk om in het weekend rolstoelbussen op te halen of terug te brengen. Wilt u een rolstoelbus voor een weekend van ons huren, dan kunt u deze vrijdagochtend tussen 09:00 en 10:00 ophalen en maandag tussen 09:00 en 10:00 uur terugbrengen.

Bekijk hier de verhuurvoorwaarden voor de rolstoelbussen.

Rolstoelbus