Music For Wheels 9.0 geannuleerd

Music For Wheels is een fantastisch muziek evenement wat al sinds 2013 georganiseerd wordt in de haven van Kamperland om geld op te halen voor Stichting On Wheels. Een grote groep vrijwilligers, onder leiding van Henk Zwemer, maakt dit evenement elk jaar weer tot een groot succes.

Editie 9.0 geannuleerd
Door alle corona maatregelen heeft het bestuur van Music For Wheels helaas moeten besluiten om de 9e editie van hun geweldige evenement te annuleren. Onderstaand het bericht wat de organisatie naar de betrokken partijen heeft gestuurd:
Wij hebben als organisatie van Music For Wheels besloten dat het concert MFW 2021 wederom niet kan plaats vinden. Het concert was gepland op zaterdag 29 mei, maar gezien de laatste ontwikkelingen en de maatregelen die ons kabinet heeft genomen, verwachten wij voorlopig geen versoepeling. Verplaatsen van het concert naar het najaar is geen optie, als het dan wel is toegestaan zullen er in die periode al veel evenementen en concerten plaats vinden. Het is jammer voor iedereen, maar vooral waar we het allemaal voor doen, namelijk de stichting “On Wheels”. De donatie van zowel de opbrengst van het concert, als jullie bijdrage, kunnen zij erg goed gebruiken. Wanneer de datum van MFW 2022 bekend is, zullen wij u dit laten weten.

Met vriendelijke groeten,
Esther van Turenhout
Henny de Bruine
Ramon Remijnse
Rinie van Belzen
Jan de Visser
Henk Zwemer