Jan Lagerwey met Miranda

Een spontane donatie van een trouwe donateur!

Wat een ontzettend mooi gebaar ontvingen wij deze week van onze donateur Jan Lagerwey. Jan is al jaren trouwe donateur en maakt ook elk jaar enthousiast gebruik van onze aangepaste campers. Samen met Miranda en Sjoerd gaat hij dan op vakantie naar mooie plekken in Europa.

Toen Jan eind december de Wheelsflits ontving,  las hij dat onze oudste camper op termijn echt vervangen moet worden en we dus hard sparen voor een nieuwe. Omdat Jan uit eigen ervaring weet hoe fijn het is dat je – ondanks lichamelijke beperkingen – toch met een aangepaste camper op reis kunt, besloot hij spontaan het prachtige bedrag van € 1.000,– over te maken. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Want hoewel we inmiddels al een eind op weg zijn met sparen, kunnen we nog steeds heel goed geld gebruiken voor alle aangepaste voorzieningen en de aankleding van de nieuwe camper.

Afgelopen zomer reisde Jan, samen met Sjoerd en Miranda, onder meer naar het Gardameer in Italië. Na afloop van hun mooie reis schreven zij ook een heel mooi en uitgebreid reisverslag met diverse tips en ideeën. Erg leuk om dit te lezen!

Jan, nogmaals heel veel dank namens het hele team van On Wheels! We zijn hier echt heel erg blij mee en hopen dat je nog jarenlang veel (reis)plezier mag hebben van onze aangepaste campers!

Geef een antwoord