Fantastische opbrengst Westlands Boksgala!

Wat was het Westland Boksgala zaterdag 18 mei een fantastisch mooi evenement! Hulde aan alle boksers die het aandurfde om de ring in te stappen voor een bokspartij voor het goede doel! Tussen de 12 partijen door was er nog een mooie veiling onder leiding van Alphons de Wit met mooi kavels die mooie bedragen opleverden.
Aan het einde van de avond werd bekend dat er maar liefst € 170.218,- is opgehaald voor de drie Westlandse goede doelen Mi Casa Su Casa, Dieren Opvang Centrum Westland en Stichting on Wheels. Wat een ongelooflijk bedrag!
Grote dank aan de boksers: Marloes Smittenaar, Barry Enthoven, Dennis de Vries, Nick van Renesse, Tim Vreugdenhil, Tiffany den Ouden, Thom van der Voort, Shari Bakker, Sean van Holstein, Remco Heskes, Raymond Mauritz, Otis Kouwenhoven, Nienke Eikelenboom, Nick de Jong, Michel van Vliet, Marijn de Brabander, Lynn Hinfelaar, Linde van Holstein, Lennart van Tienen, Lambert Zwinkels, Jordy van den Berg, Jill van der Voort, Jermaine van Bodegom, Hans Spies, Amber Olsthoorn en Dionne Mauritz.
De sponsoren: Worldstream Biersteker – Duurzame bouwpartner, JB Groep B.V., BE Fresh Produce, Sander van Holstein transport en container verhuur, Koornstra & Co, Agro care, Carrière Uitzendbureau, Wensveen Vastgoedmanagement
En natuurlijk aan het bestuur van het Westland Boksgala voor de organisatie van dit event: Roy Wensveen, John Dupuis en Ferry vd Berg.