Big Dragon weer als nieuw

Afgelopen periode heeft vrijwilliger Koos vd Velden veel tijd gestoken in het opknappen onze rondvaartboot The Big Dragon. Hij heeft onder meer de binnenzijde en de gangboorden van de boot in de grondverf gezet en alles van de ‘grond’ gehaald. Daardoor kan vanaf nu de vloer altijd goed schoon gemaakt worden. Wij bedanken Koos voor dit mooie werk!

 

15 oktober open dag bij Stichting on Wheels!

Het klinkt nog ver weg, maar nu al krijgen we boekingen binnen voor 2023. Wil je ook volgend jaar weg met een rolstoel aangepaste camper? Heb je een optie voor 2023 en wil je de camper eerst zien? Of ben je benieuwd naar Stichting on Wheels en wat we allemaal doen? Kom dan zaterdag 15 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Open Dag bij Stichting on Wheels aan de Vierde Hoeve 51 in Maasdijk!

Mooie opbrengst Music for Wheels

Afgelopen mei vond in Kamperland het event Music for Wheels plaats. Het was een gezellig event met leuke optredens. Henk Zwemer heeft samen met heel veel vrijwiligers dit mooie event georganiseerd. Inmiddels hebben we een cheque mogen ontvangen voor Stichting on Wheels van maar liefst 5000 euro, wat een hele mooie opbrengst is. Henk, alle vrijwilligers en bezoekers heel erg bedankt hiervoor!

 

21 mei Music for Wheels

Op zaterdag 21 mei 2022 wordt Music for Wheels 2022 georganiseerd in Kamperland. De organisatie is volop in voorbereiding. Er zijn optredens van drie Zeeuwse bands: Hot Fuzz, Gino & The Bulldoze Band en DJ Arno. Deze laatste zal de hele avond het geluid en de lichtshow verzorgen. De optredens starten om 19.00 uur en vanaf 18.30 uur is de catering aanwezig met een broodje warme snack.

De entree bedraagt € 15,00 pp voor dit mooi evenement en de kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. De opbrengst gaat dit jaar wederom naar Stichting on Wheels, waar we Henk Zwemer en zijn vrijwilligers heel dankbaar voor zijn.

Fijne Feestdagen!

Graag willen we alle sponsors en iedereen bedanken die zich afgelopen jaar weer heeft ingezet voor Stichting on Wheels. Namens de vrijwilligers van Stichting On Wheels wensen wij iedereen hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!

Verdrietig bericht

Afgelopen maandag kregen we het verdrietige bericht dat onze secretaris en vrijwilliger Thea de Haan na een kort ziekbed is overleden. Thea is jarenlang als vrijwilliger actief geweest bij Stichting on Wheels en de laatste jaren ook in de functie van secretaris in het bestuur. Iedereen die de laatste jaren een camper, chalet, rolstoelbus of motor boekte, had contact met Thea. Elke dinsdag en donderdag was ze op kantoor in Maasdijk om contact te leggen met de huurders vanachter haar twee beeldschermen en om alles in te plannen. Thea is ook lang bezig geweest om er voor te zorgen dat Stichting on Wheels het CBF keurmerk zou krijgen, wat ook is gelukt. Wij gaan Thea erg missen en wensen haar nabestaanden veel sterkte toe.

Kantoor gesloten ivm Paasweekend

In verband met het lange Paasweekend is het kantoor van Stichting on Wheels gesloten van donderdag 1 april t/m 5 april 2021. Er zijn in deze periode geen vrijwilligers aanwezig.

Zijn er vragen? Stuur dan een mail aan info@stichtingonwheels.nl. Dan wordt er na het weekend meteen contact met je opgenomen. We vragen je wel graag een telefoonnummer te vermelden waarop je op dat moment bereikbaar bent.

Fijne Paasdagen allemaal!

Music For Wheels 9.0 geannuleerd

Music For Wheels is een fantastisch muziek evenement wat al sinds 2013 georganiseerd wordt in de haven van Kamperland om geld op te halen voor Stichting On Wheels. Een grote groep vrijwilligers, onder leiding van Henk Zwemer, maakt dit evenement elk jaar weer tot een groot succes.

Editie 9.0 geannuleerd
Door alle corona maatregelen heeft het bestuur van Music For Wheels helaas moeten besluiten om de 9e editie van hun geweldige evenement te annuleren. Onderstaand het bericht wat de organisatie naar de betrokken partijen heeft gestuurd:
Wij hebben als organisatie van Music For Wheels besloten dat het concert MFW 2021 wederom niet kan plaats vinden. Het concert was gepland op zaterdag 29 mei, maar gezien de laatste ontwikkelingen en de maatregelen die ons kabinet heeft genomen, verwachten wij voorlopig geen versoepeling. Verplaatsen van het concert naar het najaar is geen optie, als het dan wel is toegestaan zullen er in die periode al veel evenementen en concerten plaats vinden. Het is jammer voor iedereen, maar vooral waar we het allemaal voor doen, namelijk de stichting “On Wheels”. De donatie van zowel de opbrengst van het concert, als jullie bijdrage, kunnen zij erg goed gebruiken. Wanneer de datum van MFW 2022 bekend is, zullen wij u dit laten weten.

Met vriendelijke groeten,
Esther van Turenhout
Henny de Bruine
Ramon Remijnse
Rinie van Belzen
Jan de Visser
Henk Zwemer

Fijne feestdagen!

Namens de vrijwilligers van Stichting On Wheels wensen wij u hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar. Ons kantoor is gesloten tot en met 6 januari. Heeft u in de tussentijd vragen dan kunt u ons bereiken via info@stichtingonwheels.nl

Coronavirus en impact op Stichting on Wheels

Met de ingrijpende maatregelen die zijn ingegaan om verspreiding van het coronavirus te stoppen, is Nederland in een ongekende situatie beland. Een situatie die niemand eerder heeft meegemaakt, maar die iedereen raakt – privé en in zijn werk.

Ook Stichting on Wheels wordt hier vanzelfsprekend door geraakt. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen het beleid van de overheid en de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze huurders en vrijwilligers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. In het geval van onze huurders betekent dit dat we contact opnemen met iedereen die een boeking heeft staan tot en met 19 mei 2020.

 
Verder is On Wheels Plaza in Maasdijk op dit moment gesloten en werken de vrijwilligers van Stichting on Wheels zoveel mogelijk vanuit huis. Hierdoor zijn we slecht telefonisch bereikbaar. Als je contact wilt met Stichting on Wheels, stuur een email aan info@stichtingonwheels.nl. We proberen dan zo snel mogelijk te reageren. 
 
Actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19) is te vinden op de site van het RIVM: rivm.nl
 
Sterkte iedereen!
Hartelijke groet namens alle vrijwilligers van Stichting on Wheels