14 oktober Open Dag!

Het klinkt nog ver weg, maar nu al krijgen we boekingen binnen voor het voorjaar en de zomer van 2024. Wil je ook volgend jaar weg met een rolstoel aangepaste camper? Heb je een optie voor 2024 en wil je de camper eerst zien? Of ben je benieuwd naar Stichting on Wheels en wat we allemaal doen? Kom dan zaterdag 14 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Open Dag bij Stichting on Wheels aan de Vierde Hoeve 51 in Maasdijk! De campers staan binnen, dus ook als het regent, gaat het gewoon door!

Bedankt Music for Wheels!

Op 27 mei jl. werd in Kamperland Music for Wheels plaats. Het was een leuk en gezellig event met optredens van Hot Fuzz, Copycat, Bandover en DJ Arno. Henk Zwemer heeft samen met heel veel vrijwiligers dit mooie event georganiseerd in Kamperland georganiseerd. Stichting on Wheels is een van de goede doelen van dit evenement waar we heel dankbaar voor zijn. Inmiddels hebben we een heel mooi bedrag van maar liefst 5000 euro mogen ontvangen. Henk, alle vrijwilligers en bezoekers heel erg bedankt hiervoor!

Klik hier om de foto’s te zien.

Mooi bijdrage van Ronde Tafel Westland nr 97

Ronde Tafel Westland nr. 97 heeft een paar weken geleden het HACO Ronde Tafel Beachvolleybal Toernooi georganiseerd. Stichting on Wheels was een van de goede doelen van dit toernooi. We hebben 4500 euro mogen ontvangen voor de nieuwe motor in onze rondvaartboot The Big Dragon. Mede dankzij deze bijdrage kan de schuit nog jarenlang door de Westlandse wateren varen. Dank daavoor!

4 juni VvF – Live for On Wheels

Zondag 4 juni kun je meedoen aan ‘VVf – Live for On Wheels’. Je kunt je inschrijven voor een wandeltocht, fietstocht of brommerrit en de opbrengst komt ten goede aan Stichting on Wheels. Je kunt kiezen uit:

  • Wandeltocht van 12 km
  • Fietstocht 25/30 km voor de recreatieve fietser op een normale fiets of elektrische fiets
  • Fietstocht 80 km voor de ‘getrainde’ wielrenner
  • Brommerrit

De kosten zijn 25 euro per deelnemer en de start is bij vv Maasdijk in Maasdijk. Klik hier voor de flyer met meer informatie.

Aanmelden? Klik hier.

25 juni Rotary Tourrit

De clubs Rotary Wateringen, Rotary Het Westland, Rotary Westland Polanen & Rotary Maassluis – Maasland organiseren de Rotary Tourrit 2023 op zondag 25 juni. Een prachtige rit voor het goede doel. De opbrengst gaat dit jaar naar Stichting on Wheels en het inschrijfgeld bedraagt € 175,00 per auto (inclusief 2 personen; deelname voor een extra persoon is € 50,00). Voor dat bedrag krijg je koffie en gebak aan de start, een leuke route, een lekkere lunch en een goed verzorgde borrel en BBQ bij de finish.
Deelnemende auto’s moeten voldoen aan het predicaat cabrio, oldtimer (van voor 1982, ook motoren en vrachtwagens) of “exoot”. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

27 mei Music for Wheels in Kamperland

Music For Wheels is een jaarlijks terugkerend muziek evenement dat wordt gehouden op de haven van Kamperland. Op zaterdag 27 mei is het weer zover: Music for Wheels 2023! Het jaarlijks terugkerende evenement in Kamperland, Zeeland, trekt steeds meer bezoekers. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door vrijwilliger Henk Zwemer samen met nog ongeveer 30 vrijwilligers.

Ook dit jaar is het programma wederom gevuld met Zeeuwse artiesten: Copycat, Hot Fuzz Rock coverband, DJ Arno en Bandover music. Sfaer events vult de avond met een perfecte geluidsweergave, een schitterende lichtshow en diverse verrassingen! De avond begint om circa 20.30 uur en gaat non stop door tot een uur of één. De entree bedraagt € 15,- per kaartje. Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij VV Bevelanders, of op de avond zelf aan de deur.

Fijne feestdagen!

Graag willen we iedereen bedanken die zich afgelopen jaar weer heeft ingezet voor Stichting on Wheels. Namens de vrijwilligers van Stichting On Wheels wensen wij iedereen hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!

Vanwege de feestdagen zijn we t/m 4 januari 2023 telefonisch niet bereikbaar. Mocht je toch vragen hebben in deze periode, kun je een email sturen aan info@stichtingonwheels.nl.

Big Dragon weer als nieuw

Afgelopen periode heeft vrijwilliger Koos vd Velden veel tijd gestoken in het opknappen onze rondvaartboot The Big Dragon. Hij heeft onder meer de binnenzijde en de gangboorden van de boot in de grondverf gezet en alles van de ‘grond’ gehaald. Daardoor kan vanaf nu de vloer altijd goed schoon gemaakt worden. Wij bedanken Koos voor dit mooie werk!

 

Reisverslag: met de camper naar Noorwegen

De familie Hagenaars is deze zomer met de camper naar Noorwegen geweest. “Noorwegen is een bijzonder mooi land met na elke bocht een nieuwe verassing en heel goed te doen met een camper. In alle stadjes (behalve Oslo) zijn camper plaatsen of parkeerplaatsen zodat je te voet naar de binnenstad kunt. De hoogvlakten en fjorden zijn goed bereikbaar en te bereiden. Meestal via de standaard wegen met voldoende ruime stopplaatsen.Supermarkten zie je regelmatig voor bijkomen en ook daar kan je overal gemakkelijk parkeren. Het sanitair varieert nogal in Noorwegen van bijzonder goed toegankelijk tot nauwelijks toegankelijk en van heel mooi/goed tot zeer eenvoudig. Overal moet je met Noorse kronen of camping munten douchen. Een camping had bijzonder goed/mooi sanitair, dit was camping Hageseter Turisthytte in DOMBÅSE.”

Er zijn vele manieren om in Noorwegen te komen. Voor wie niet wil varen is er de route door Denemarken en Zweden. Een gerichtere route is via Putgarden (Du) – Rodby (De) en verder via Helsingor (De) – Helingsborg (Zw) waarbij de overtochten niet gereserveerd hoeven te worden. Zie je niet op tegen de grote oversteek dan zijn er de verschillende ferries waarbij het toch wel verstandig is om die van tevoren vast te leggen.

De familie Hagenaars heeft tijdens hun vakantie gebruik gemaakt van de Campercontact-app van NKC, Campingnavigator, ACSI en google maps.

Familie Hagenaars: “Wij hebben een fantastische vakantie gehad in Noorwegen en wij vinden dan ook Noorwegen een aanrader.”

Sanitair Hageseter