Fantastische opbrengst Westlands Boksgala!

Wat was het Westland Boksgala zaterdag 18 mei een fantastisch mooi evenement! Hulde aan alle boksers die het aandurfde om de ring in te stappen voor een bokspartij voor het goede doel! Tussen de 12 partijen door was er nog een mooie veiling onder leiding van Alphons de Wit met mooi kavels die mooie bedragen opleverden.
Aan het einde van de avond werd bekend dat er maar liefst € 170.218,- is opgehaald voor de drie Westlandse goede doelen Mi Casa Su Casa, Dieren Opvang Centrum Westland en Stichting on Wheels. Wat een ongelooflijk bedrag!
Grote dank aan de boksers: Marloes Smittenaar, Barry Enthoven, Dennis de Vries, Nick van Renesse, Tim Vreugdenhil, Tiffany den Ouden, Thom van der Voort, Shari Bakker, Sean van Holstein, Remco Heskes, Raymond Mauritz, Otis Kouwenhoven, Nienke Eikelenboom, Nick de Jong, Michel van Vliet, Marijn de Brabander, Lynn Hinfelaar, Linde van Holstein, Lennart van Tienen, Lambert Zwinkels, Jordy van den Berg, Jill van der Voort, Jermaine van Bodegom, Hans Spies, Amber Olsthoorn en Dionne Mauritz.
De sponsoren: Worldstream Biersteker – Duurzame bouwpartner, JB Groep B.V., BE Fresh Produce, Sander van Holstein transport en container verhuur, Koornstra & Co, Agro care, Carrière Uitzendbureau, Wensveen Vastgoedmanagement
En natuurlijk aan het bestuur van het Westland Boksgala voor de organisatie van dit event: Roy Wensveen, John Dupuis en Ferry vd Berg.

Stichting On Wheels bij de Veinedagen 2024 in de Jaarbeurs Utrecht!

Volgende week (11 t/m 13 april) is Stichting On Wheels aanwezig op de Veinedagen in de Jaarbeurs in Utrecht!  Samen met Stichting Avavieren verwelkomen we je graag in stand D18, waar we een van onze aangepaste campers zullen presenteren. Maar dat is niet alles… Ben je geïnteresseerd in onze aangepaste vakantiehuisjes? Ook daarvoor ben je van harte welkom! Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

De Veinedagen zijn gratis toegankelijk, dus aarzel niet om je toegangsbewijs aan te vragen via deze link: Registratielink

Kom je ook langs? We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen een geweldige ervaring te hebben op de Veinedagen 2024!

18 mei Music For Wheels!

Zaterdag 18 mei is de 10de editie van Music for Wheels in Kamperland. Vrijwilliger Henk Zwemer organiseert dit evenement inmiddels met heel veel vrijwilligers en het is een groot succes! Het event haalt geld op voor meerdere goede doelen, waaronder Stichting on Wheels, waar we heel blij mee zijn. De komende tijd maakt Music for Wheels de line-up bekend via hun Facebookpagina.

Happie Prikken voor Stichting on Wheels

Zaterdag 13 april organiseert Bazar de Kiem in ‘s-Gravenzande ‘Happie Prikken 2.0’! Deze editie zetten ze zich in voor Stichting on Wheels, waar wij natuurlijk heel erg blij mee zijn. Happie Prikken is een bier- en wijnproeverij met daarbij gerechten van de Big Green Egg. De gehele avond wordt muzikaal omlijst door ‘Just Groovin’. Tijdens deze avond worden er ook een aantal leuke kavels geveild en kun je met de tombola mooie prijzen winnen. Voor slechts € 40,- euro kun je op 13 april vanaf 17.00 uur langskomen op dit evenement (inclusief eten) en steun je dus meteen Stichting on Wheels! Kaarten zijn te koop via de volgende website: www.bazardekiem.nl Zien we je 13 april?

Mooie cheque

Afgelopen juni werd VvF-live for On Wheels georganiseerd, door Appie, Barry, Dennis, Marc, Perry, René en Ron. Deze dag konden mensen fietsen, wandelen of meedoen aan de brommer toerrit voor Stichting on Wheels. We kregen pas het eindbedrag overhandigd, op deze dag is maar liefst 10.000 euro opgehaald voor Stichting on Wheels! Bedankt aan de organisatoren, iedereen die heeft meegedaan en de bedrijven die hier aan hebben bijgedragen!
Snijpunt Ruitenburg adviseurs & accountants Bakkerij vd Berg Florca Sima Charters BV Autobedrijf EMC Maasdijk Koudijs Schilderwerken Dion Elektra Warung Food Services VB WORKS Slijterij van Lenteren Van Zundert Dakwerken, Frestia, Stukadoorsbedrijf Baardolf, Nieuwvliet Bouw, Loonbedrijf Patrick van Nieuwkerk, Twan van Ruijven, Fred Wennekers

Bedankt Rotary!

Op 2 november was Rotary Westland Polanen te gast bij St On Wheels.  RotaryclubWateringen, Rotary Het Westland , Rotary Maassluis – Maasland en Westland Polanen hebben in juni een toerrit gereden voor On Wheels. Deze avond kregen we cheque van € 3.500 overhandigd! Bedankt aan iedereen die hier aan heeft meegewerkt.

14 oktober Open Dag!

Het klinkt nog ver weg, maar nu al krijgen we boekingen binnen voor het voorjaar en de zomer van 2024. Wil je ook volgend jaar weg met een rolstoel aangepaste camper? Heb je een optie voor 2024 en wil je de camper eerst zien? Of ben je benieuwd naar Stichting on Wheels en wat we allemaal doen? Kom dan zaterdag 14 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur naar de Open Dag bij Stichting on Wheels aan de Vierde Hoeve 51 in Maasdijk! De campers staan binnen, dus ook als het regent, gaat het gewoon door!

Bedankt Music for Wheels!

Op 27 mei jl. werd in Kamperland Music for Wheels plaats. Het was een leuk en gezellig event met optredens van Hot Fuzz, Copycat, Bandover en DJ Arno. Henk Zwemer heeft samen met heel veel vrijwiligers dit mooie event georganiseerd in Kamperland georganiseerd. Stichting on Wheels is een van de goede doelen van dit evenement waar we heel dankbaar voor zijn. Inmiddels hebben we een heel mooi bedrag van maar liefst 5000 euro mogen ontvangen. Henk, alle vrijwilligers en bezoekers heel erg bedankt hiervoor!

Klik hier om de foto’s te zien.

Mooi bijdrage van Ronde Tafel Westland nr 97

Ronde Tafel Westland nr. 97 heeft een paar weken geleden het HACO Ronde Tafel Beachvolleybal Toernooi georganiseerd. Stichting on Wheels was een van de goede doelen van dit toernooi. We hebben 4500 euro mogen ontvangen voor de nieuwe motor in onze rondvaartboot The Big Dragon. Mede dankzij deze bijdrage kan de schuit nog jarenlang door de Westlandse wateren varen. Dank daavoor!