Een compleet aangepast chalet dat van alle gemakken is voorzien? Stichting On Wheels heeft twee volledig aangepaste vakantiehuisjes voor u beschikbaar! Onze twee ‘Villa’s On Wheels’ zijn het gehele jaar door te gebruiken (max. 6 personen), ook in combinatie met zorg in de woning. Bekijk hieronder de foto’s van beide aangepaste chalets:

Foto’s van het chalet op Roompot Beach Resort, Kamperland (Zeeland)
Adres: Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland, Nederland
plattegrond

Foto’s van het chalet op Roompotpark Klein Vink, Arcen (Limburg)
Adres: Klein Vink 4, 5944 EX Arcen, Nederland
plattegrond
Roompotpark Klein Vink in Arcen beschikt over gratis wifi over het gehele park, waar ook de gasten van Stichting on Wheels gebruik van kunnen maken.

Van alle gemakken voorzien
Onze twee Villa’s On Wheels zijn compleet aangepast en van alle gemakken voorzien. Ze beschikken over de volgende zaken:

  • complete keuken met vaatwasser, magnetron, grote koelvries-combinatie;
  • wasmachine en droger en een complete keuken inventaris;
  • gezellig ingerichte woonkamer met alles erop en eraan;
  • 3 slaapkamers waarvan 1 volledig aangepast met:
    – 2 hooglaagbedden;
    – plafondtillift die rechtstreeks van beide hooglaagbedden naar de badkamer gaat, waar zich ook de toilet, een groot ligbad en een douche-stretcher bevinden.
  • een gezellige veranda (tafel + 4 stoelen en parasol) en een zeer ruime tuin, waar ook een gezellig zitje met parasol voor u klaar staat; ook is er een schuurtje aanwezig.

Zorg in de woning
Heeft u zorg nodig voor uw lichamelijke verzorging tijdens uw verblijf in ons chalet? Comfortzorg.nl is een landelijk opererende zorgverlener en zij hebben aangegeven dat zij kunnen worden gecontracteerd voor hulp in Arcen en Kamperland. Wilt u hiervan gebruik maken neem dan vroegtijdig contact op met hen. Hoe eerder, hoe groter de kans dat zij in uw hulpvraag kunnen voorzien. Klik hier voor meer informatie.

Allévo zorg en dienstverlening is een organisatie die zowel intramurale als extramurale zorg PGB en zorg in natura levert in Zeeland. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Allévo, Postbus 79, 460 AB Goes, telefoonnummer: 088-1102800.

Bekijk hier de verhuurvoorwaarden voor de chalets.

Nog vragen of meer informatie? Vul hier het contactformulier in.

Aangepast vakantiehuis Stichting on Wheels