In de loop der jaren hebben wij een mooi assortiment aangepaste  vervoer- en kampeermiddelen en zelfs chalets opgebouwd. Al deze aangepaste middelen stellen wij heel graag tegen gereduceerde tarieven beschikbaar aan kinderen en volwassenen met een ernstige beperking, zoals Duchenne.

Alleen voor donateurs en vrienden
Stichting On Wheels verhuurt haar campers, bussen en chalets alleen aan donateurs en vrienden van de stichting. Wilt u een van onze middelen huren, maar bent u nog geen donateur of vriend? Meld u dan nu aan via het inschrijfformulier of via de mail onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Verhuurvoorwaarden
Bij het huren van onze aangepaste middelen gelden een aantal voorwaarden en/of huisregels. Bij elk te huren middel treft u de bijhorende voorwaarden aan.

Vragen?
Heeft u verder nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.