Rolling On Wheels

rolling-on-wheels-02
rolling-on-wheels-04
rolling-on-wheels-01
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Eind juni 2016 gaan we al weer voor de 5de keer op tour met Rolling on Wheels. Van 26 juni t/m 2 juli 2016 gaan 16 jongeren met een ernstige spierziekte, zoals Duchenne, deze mega uitdaging met elkaar weer aan. Ook voor deze editie zijn we weer hard op zoek naar sponsoren en donaties.

Wij starten op zondag 26 juni bij het drie landenpunt in Vaals en komen op zaterdag 2 juli bij de thuisbasis van Stichting On Wheels in Maasdijk weer aan.

Steunt u deze geweldige jongeren en vrijwilligers? Met elke donatie, in welke vorm dan ook, zijn wij heel blij! Het speciale banknummer hiervoor is: NL33INGB0000180622 of via de volgende site:

Klik hier voor het promofilmpje van Rolling on Wheels IV.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Marijke van Stichting On Wheels via Marijke@stichtingonwheels.nl.