On Wheels actueel

Van der Hoek Racing steunt Stichting On Wheels

vivien_race
races
podium-nurburgring-3
race-auto
badge
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
Van der Hoek Racing
Ardi van der Hoek is supermarkt ondernemer en woonachtig in ‘s-Gravendeel. Sinds 2000 is hij actief in het autoracen. Via formule Ford en formule Renault groeide hij door naar de GT autoracerij. In 2012 komt hij met een Chevrolet Corvette uit in de Supercar Challenge!

Steentje bijdragen
Via het autoracen komt Ardi van der Hoek met veel mensen en bedrijven in contact. Zo ontmoette hij ook Stichting On Wheels. Daar was hij zo van onder de indruk dat hij besloot om op zijn manier een steentje bij te dragen aan ons goede doel. Daar zijn we natuurlijk enorm blij mee!

Mooie flyer 
We hebben gezamenlijk een mooie flyer ontwikkeld die Ardi op en rond de racecircuits kan uitdelen. In deze flyer vertelt Ardi wat over zijn achtergrond en over Stichting On Wheels. Ook roept hij mensen op om ons goede doel te steunen.

Badge met ons logo
Naast de flyer is er ook een speciale badge gemaakt van ons logo. Die badge heeft hij sinds kort op zijn pak. We hopen van harte dat het een succes wordt en dat Ardi niet alleen veel races wint. Het is natuurlijk fantastisch als hij via zijn sportplezier een bijdrage kan leveren aan het vakantieplezier van onze doelgroep, namelijk mensen met een lichamelijke beperking. Zet ‘m op Ardi!


Zaterdag 30 mei 2015: Music for Wheels 3.0 Rotterdam marathon Benjamine en Peter Opbrengst boekverkoop Mart van der Sar Patat bakken Support jij Benjamine en Peter? Een spontane donatie van een trouwe donateur! Let op: we hebben een nieuw telefoonnummer! Hele mooie cheque van Ladies’ Circle Westland Stema-actie Stichting Specsavers Steunt Mooie bijdrage Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.